Ædelt (tysk-ejet) britisk bilmærke er åbnet i Danmark

Nyheder, Nyheder - Biler

Der er godt nyt til alle de, der går og overvejer at investere pensionsopsparingen i en Rolls Royce. Hos MyGarage i Vejle er en Rolls Royce-forhandling således åbnet.

Det fantastiske prestigeprojekt MyGarage A/S i Vejle, som Lego-arvingen Anders Kirk Johansen står bag, har nu smidt endnu en bemærkelsesværdig joker.
Forretningen – eller bil-templet, om man vil – rummer i forvejen en lang række spektakulære forretningsområder såsom Porsche-servicering, forhandling af klassiske biler og opbevaring af liebhaverbiler.
Senest har man åbnet en Shell-servicestation, hvor der kan investeres i de helt dyre dråber brændstof, som er dedikeret højtydende og krævende bilmotorer.

Klar med salg af nye modeller
Men det stopper ikke der, for nu har MyGarage A/S valgt at etablere en Rolls Royce-forhandling i de eksisterende lokaler, der i øvrigt tidligere husede en tæppefabrik.
– Planen er, at vi i løbet af første halvår af 2018 kan tilbyde autoriseret service samt salg af nye Rolls Royce-modeller i Danmark, fortæller Alexander Wisler til Bilmagasinet.
Han er Rolls Royces repræsentant i Danmark og bærer titlen sales executive hos MyGarage A/S.
I en årrække har danske Rolls-Royce-kunder været henvist til udenlandske aktører.

Har tre nye biler i ordrebogen
– Men vi mener, at mærket supplerer vores øvrige aktiviteter rigtig godt. I skrivende stund har vi tre nye biler i ordre til danske kunder og vi formidler og sælger også allerede brugte Rolls-Royces, påpeger Alexander Wisler over for Bilmagasinet.
Dermed behøver nuværende og ejere af Rolls-Royce behøver ikke længere at tage til Berlin eller Stockholm for at få autoriseret service af deres luksuriøse køretøj.
Læs mere på www.mygarage.dk eller Rolls-Royce’s website.